Skärgårdhus med enskilda avlopp och segelbåt

Bosätter man sig i Stockholms skärgård, kan man med företaget FANN enkelt skaffa sig enskilda avlopp och bo lite var det passar. När man bor i skärgården kan det också vara härligt att skaffa en segelbåt att segla ut med till alla de vackra öar som Stockholms skärgård bjuder på!

Smarta avloppslösningar med FANN

Det kan kännas spännande och nytt att flytta ut till Stockholms skärgård och letar man hus där, behöver man inte längre oroa sig för om huset inte har kommunala avlopp. Med unika tjänster från företaget FANN, kan man få helt egna enskilda avlopp med en effektiv filtrering. Det innebär flera typer av avloppssystem som den kunniga personalen kan installera beroende på behovet. Som kund kan man bland annat få en BTD Biobädd, där BTD står för bad-, disk och tvättvatten. Det innebär ett filtersystem bestående av en tank med biofilter och sandfiltrering av det gråvatten som uppstår från bad, disk och tvätt. Man kan även få en BTD Biobädd inklusive WC som då även innehåller en slamavskiljare. Att använda trygga enskilda avlopp med FANN är en perfekt lösning till ett boende utan behov av kommunala avlopp.

Fler typer av enskilda avlopp

Med smarta tjänster genom FANN kan man även skaffa sig en så kallad BDT Markbädd. Det betyder att avloppsvattnet får en filtrering genom en slamavskiljare, även kallad trekammarbrunn. Processen skiljer tyngre partiklar från vattnet. Vattnet leds sedan vidare till en markbädd för ytterligare filtrering och till sist till en grusbädd där vattnet leds ut till ett dike eller annan lämplig plats. Enskilda avlopp från FANN fungerar mycket bra ute i skärgården eller inlandet och man kan genom FANN även köpa produkter som toalettsystem, olika tankar och mycket annat kring avlopp.

Att bo i skärgården innebär att man också kan unna sig att köpa en segelbåt. Innan man skaffar en segelbåt eller kanske annan båt, finns det tänkvärda tips inför båtköpet som är bra att känna till. Att också ha eget avloppssystem är en stor frihet och med FANN får man trygga garantier och avlopp som håller länge. I Stockholms skärgård kan man åka ut och segla, vilket innebär en frihetskänsla att njuta av den vackra skärgårdsmiljön. I Stockholms skärgård finns härliga större öar med god skärgårdsmat som man kan njuta av nära det glimmande skärgårdsvattnet och den ljumna sommarbrisen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *