För seglaren som också gillar fiske

Många som seglar har även ett intresse för fiske. Därför kändes det passande att vi i det här inlägget ger dig tips på hur du kan gå tillväga för att hitta riktigt bra fiskespön för att du ska få en lyckad fisketur såväl som båttur.

Handla spön på nätet

Om du är på jakt efter haspel- och jiggspön kan du gå in på https://www.olssonsfiske.se/spon-2/haspel-jiggspon där det finns ett bra utbud av olika fiskeprylar. Det finns fiskespön i olika prisklasser och därmed har du stora möjligheter att hitta ett spö som passar din plånbok. Oavsett vilket spö du väljer så får du ett spö av hög kvalitet som du enkelt kommer kunna ha med dig på båten när du seglar i sommar. På https://www.olssonsfiske.se/spon-2/haspel-jiggspon kan du enkelt sortera efter hur många tum du önskar att spöt ska vara. Det finns till exempel spön med 7″ såväl som spön med 9″. Du kan även se hur många gram spöt väger samt läsa på produktbeskrivningen hur långt det är. Genom att klicka dig in på de spön som verkar intressanta och läsa produktbeskrivningen kan du snabbt få inblick i om spöt passar dig och dina fiskebehov bra eller inte. Utbudet är stort och du kommer kunna hitta fiskespön till både dig och ditt sällskap som du planerar ta med på fisketuren. På sidan kan du även sortera efter popularitet och på så sätt se vilka spön som är de mest köpta och omtyckta just nu, ifall du är osäker på vilket du ska välja. Vill du köpa det senaste kan du sortera efter nyinkommet.

Du kan också sortera efter fiskemetod. Ska du till exempel fiska abborre kan du kryssa för det och därefter få fram förslag på passande spön. Med andra ord kan du nischa in dig ordentligt för att du på så sätt ska kunna få fram förslag på spön som är enkla att ta med på segelbåten.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *